HPHC

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt.

Maatwerk Arbodienst

U krijgt van uw huidige arbodienst niet de ondersteuning die u nodig heeft? In moeilijke dossiers blijft de terugkoppeling vaag en krijgt u niet het advies waar u en uw medewerker mee verder komen?
 
Dan is het tijd om over te stappen naar HPHC. Wij doen graag zaken met bevlogen werkgevers!

Het gaat om mensen!

Goed HR-beleid richt zich op ontwikkeling van mensen. Het vindt een persoonlijk antwoord op de vraag hoe iemand met plezier kan werken en tegelijkertijd fit en gelukkig blijft. Hoe balans kan worden gevonden tussen werk en privé en hoe een talent zich kan ontwikkelen. HPHC zorgt samen met u voor uw grootste kapitaal: uw mensen. En dat ziet u terug in de jaarresultaten.

Gezonde mensen. Gezond bedrijf.

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.

Kwaliteit en betrokkenheid


HPHC levert kwaliteit en is betrokken. Ons team van bedrijfsartsen en adviseurs bestaat uitsluitend uit gecertificeerde professionals.   
 

 

Kwaliteit

Onze bedrijfsartsen hebben zich na hun  geneeskundestudie gespecialiseerd in bedrijfsgeneeskunde. Bovendien beschikken ze over jarenlange ervaring in het veld. Ook onze arbeidsdeskundigen zijn geregistreerd. Ze hebben zich na hun HBO- of universitaire opleiding gespecialiseerd in het vakgebied van arbeidsdeskundige.
 

Betrokkenheid

HPHC is betrokken bij uw organisatie en haar medewerkers. Ook buiten de spreekuren om. Doet zich ineens een probleem voor waarover u graag meteen iemand wil raadplegen? Op een speciaal telefoonnummer voor spoedgevallen kunt u de bedrijfsarts van HPHC altijd bellen.