Wilt u antwoorden?

Een selectie van handige links naar informatie en  vele antwoorden op vragen rondom arbeid en gezondheid.

Maatwerk Arbodienst

U krijgt van uw huidige arbodienst niet de ondersteuning die u nodig heeft? In moeilijke dossiers blijft de terugkoppeling vaag en krijgt u niet het advies waar u en uw medewerker mee verder komen?
 
Dan is het tijd om over te stappen naar HPHC. Wij doen graag zaken met bevlogen werkgevers!

Het gaat om mensen!

Goed HR-beleid richt zich op ontwikkeling van mensen. Het vindt een persoonlijk antwoord op de vraag hoe iemand met plezier kan werken en tegelijkertijd fit en gelukkig blijft. Hoe balans kan worden gevonden tussen werk en privé en hoe een talent zich kan ontwikkelen. HPHC zorgt samen met u voor uw grootste kapitaal: uw mensen. En dat ziet u terug in de jaarresultaten.

Gezonde mensen. Gezond bedrijf.

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.
Vragen? Bel of mail ons.
Vragen? Bel 088 222 5777 of
mail ze via het contactformulier 

Handige links met informatie over arbeid en gezondheid

Veel informatie binnen handbereik van overheid en overkoepelende organisaties.
 

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) staat voor het stimuleren van de werkgelegenheid, moderne arbeidsrelaties en een activerende sociale zekerheid.
 LINK NAAR SZW
 

 

Arboportaal

Arbopartaal is een website waar praktische tips gevonden kunnen worden ten aanzien van het verbeteren van arbeidsomstandigheden.
 LINK NAAR ARBOPORTAAL
 

 

Arbeidsinspectie

De Arbeidsinspectie (AI) bevordert de naleving van de wetten op het terrein van arbeidsbescherming en bestrijdt arbeidsmarktfraude. De prioriteit ligt bij het aanpakken van ernstige schendingen van de wet.
 LINK NAAR DE ARBEIDSINSPECTIE
 

 

Het RIVM voorlichtingscentrum

Het RIVM Voorlichtingscentrum biedt praktische ondersteuning bij publiekscommunicatie over volksgezondheid.
 LINK NAAR HET RIVM
 

 

AStri

AStri beleidsonderzoek en advies is een gerenommeerd onafhankelijk burea dat al sinds 1992 overheden, non-profit organisaties ondersteunt met kennis en advies rondom arbeid, inzetbaarheid en sociale zekerheid. Op de site vindt u verschillende publicaties.
 LINK NAAR AStri