Lytton:

´HPHC heeft de juiste mix van professionaliteit en met vuur ondernemen. We delen de drive om hoge kwaliteit te leveren´.

Maatwerk Arbodienst

U krijgt van uw huidige arbodienst niet de ondersteuning die u nodig heeft? In moeilijke dossiers blijft de terugkoppeling vaag en krijgt u niet het advies waar u en uw medewerker mee verder komen?
 
Dan is het tijd om over te stappen naar HPHC. Wij doen graag zaken met bevlogen werkgevers!

Het gaat om mensen!

Goed HR-beleid richt zich op ontwikkeling van mensen. Het vindt een persoonlijk antwoord op de vraag hoe iemand met plezier kan werken en tegelijkertijd fit en gelukkig blijft. Hoe balans kan worden gevonden tussen werk en privé en hoe een talent zich kan ontwikkelen. HPHC zorgt samen met u voor uw grootste kapitaal: uw mensen. En dat ziet u terug in de jaarresultaten.

Gezonde mensen. Gezond bedrijf.

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.

"HPHC draagt bij aan ons succes door kritisch te blijven"

Marcel Keyser – algemeen manager Lytton
 
Wanneer Marcel Keyser wordt gevraagd waarom hij als algemeen manager van Lytton graag werkt met de bedrijfsartsen van HPHC hoeft hij niet lang na te denken. "Het is de juiste mix van professionaliteit en met vuur ondernemen. We delen de drive om hoge kwaliteit te bieden."
 
Een pré is volgens Keyser de specifieke expertise van HPHC. "HPHC kent het verschil tussen het werk van een bedrijfsarts en dat van een verzekeringsarts en kan dit vertalen naar toepasbare oplossingen. Dat is een van de grootste pluspunten wat mij betreft."
 

"Denken in mogelijkheden: dat beheerst HPHC"

Volgens Keyser beschikt HPHC over de juiste combinatie van kennis over wat er nodig is en kennis van de markt en hoe dit praktisch kan worden gekoppeld. "Je kunt je heel erg bezighouden met de beperkingen die regels met zich meebrengen, maar je kunt ook denken: hoe ver kan ik komen? Wat is er wél mogelijk? Dat is iets wat HPHC beheerst."
 
 

Sneller tot de kern

HPHC’s grondige probleemanalyse en de daaruit voortvloeiende gerichte aanpak spreekt Keyser ook aan. "De bedrijfsarts staat voor een goede benadering van niet alleen fysieke maar ook psychosociale factoren. Zo wordt bij een muisarm bijvoorbeeld niet alleen gekeken naar de pijnlijke arm of schouder maar wordt er ook een antwoord gezocht op de vraag of iemand niet ook verkrampt in ’t leven staat. Op die manier kom je sneller tot de kern en dus tot de oplossing".
 
Lytton blijft ook in de toekomst graag gebruik maken van de diensten van HPHC. "We delen de drive om hoge kwaliteit te bieden. Door kritisch te blijven levert HPHC een constructieve bijdrage aan de ontwikkeling van ons bedrijf."
 
TERUG