PinkRoccade:

`HPHC denkt niet alleen actief mee, maar denkt ook zelfstandig vooruit. De bedrijfsarts neemt initiatief in het voorkomen van verzuim´.

Maatwerk Arbodienst

U krijgt van uw huidige arbodienst niet de ondersteuning die u nodig heeft? In moeilijke dossiers blijft de terugkoppeling vaag en krijgt u niet het advies waar u en uw medewerker mee verder komen?
 
Dan is het tijd om over te stappen naar HPHC. Wij doen graag zaken met bevlogen werkgevers!

Het gaat om mensen!

Goed HR-beleid richt zich op ontwikkeling van mensen. Het vindt een persoonlijk antwoord op de vraag hoe iemand met plezier kan werken en tegelijkertijd fit en gelukkig blijft. Hoe balans kan worden gevonden tussen werk en privé en hoe een talent zich kan ontwikkelen. HPHC zorgt samen met u voor uw grootste kapitaal: uw mensen. En dat ziet u terug in de jaarresultaten.

Gezonde mensen. Gezond bedrijf.

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.

"HPHC denkt in mogelijkheden"

Vera van Roon, HR-Directeur PinkRoccade
 
"We waren op zoek naar een bedrijfsarts die ons pro-actief kon bijstaan bij het terugdringen van verzuim, iemand die echt met ons mee dacht", vertelt Vera van Roon, HR-manager bij PinkRoccade. Ze kwam uit bij HPHC.
 
"De visie van HPHC sluit volledig aan op de onze: denken vanuit mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Niet medicaliseren maar ervoor willen zorgen dat uitgevallen werknemers snel weer goed in hun vel zitten en graag weer aan de slag gaan."
 

"HPHC gaf ons inzage, we kregen weer grip op de zaak"

PinkRoccade schakelde HPHC in omdat het bedrijf al tijden kampte met stijgende verzuimcijfers. De bedrijfsarts en arbeidsdeskundige van HPHC wisten de situatie helder in kaart te brengen en hielpen met het formuleren van oplossingen. "Sinds tijden hadden we weer het gevoel grip op het verzuim te krijgen door het inzicht dat HPHC ons verschafte. We weten nu waar de knelpunten zitten en wat we daartegen kunnen doen. Onder meer door het handige registratiesysteem VerzuimSignaal van HPHC. Ik ben ervan overtuigd dat ons verzuim zonder HPHC verder was gestegen."
 
 

"Ze zijn er wanneer je ze nodig hebt"

PinkRoccade is ook te spreken over de praktische kant van de samenwerking. Van Roon: "HPHC denkt niet alleen actief mee, maar denkt ook zelfstandig vooruit. De bedrijfsarts neemt initiatief in het voorkomen van verzuim en geeft zelf aan hoe dat het best kan worden gedaan. Bovendien is HPHC flexibel. Als we vragen hebben dan kunnen we de bedrijfsarts altijd bellen, ook als we te weinig uren hebben ingekocht. HPHC reageert snel, ze zijn er wanneer je ze nodig hebt. En dat is precies wat je nodig hebt van een bedrijfsarts."
 
TERUG