HPHC = Samenwerken

HPHC werkt samen met uw medewerkers, leidinggevenden en HR professionals. Gericht op duurzame inzetbaarheid.

Maatwerk Arbodienst

U krijgt van uw huidige arbodienst niet de ondersteuning die u nodig heeft? In moeilijke dossiers blijft de terugkoppeling vaag en krijgt u niet het advies waar u en uw medewerker mee verder komen?
 
Dan is het tijd om over te stappen naar HPHC. Wij doen graag zaken met bevlogen werkgevers!

Het gaat om mensen!

Goed HR-beleid richt zich op ontwikkeling van mensen. Het vindt een persoonlijk antwoord op de vraag hoe iemand met plezier kan werken en tegelijkertijd fit en gelukkig blijft. Hoe balans kan worden gevonden tussen werk en privé en hoe een talent zich kan ontwikkelen. HPHC zorgt samen met u voor uw grootste kapitaal: uw mensen. En dat ziet u terug in de jaarresultaten.

Gezonde mensen. Gezond bedrijf.

HPHC helpt uw werknemers fit en in balans te blijven. Want gezonde werknemers vormen een gezond bedrijf. Dat is ons uitgangspunt. Healthy People Healthy Company.

"Een advies van HPHC leidt tot het gewenste resultaat. Dat is fijn om te weten."

Liesbeth van Doorne, HR-manager bij Pioneer
 
Toen HR-manager Liesbeth van Doorne van Pioneer te maken kreeg met een aantal frequente verzuimers, vond ze onvoldoende gehoor bij de toenmalige arbodienstverlener. "Ik wist niet goed meer wat ik ermee aan moest. HPHC heeft ervoor gezorgd dat het nu een stuk beter gaat".
 
Voordat Van Doorne HPHC inschakelde, werd er gebruik gemaakt van een grote arbodienstverlener. "Die bood vooral ondersteuning in de administratieve sfeer, maar dat kunnen we juist heel goed zelf. Ik had behoefte aan goede begeleiding: een betrokken bedrijfsarts die adviseert op maat. Iemand die meedenkt."
 

‘Passende oplossingen voor iedereen’

Van Doorne kende HPHC al uit een eerdere periode, daarom werd er bewust voor deze arbodienstverlener gekozen. Belangrijk voor haar was dat de bedrijfsarts de cultuur van haar bedrijf kent. "HPHC komt hier langs, de arts weet daardoor hoe ons bedrijf in elkaar steekt. Zo kan er ook een oplossing worden gevonden die niet alleen goed is voor de werknemer, maar ook voor ons als werkgever."
 

Gevoel van zekerheid

HR-manager Liesbeth van Doorne zegt graag te werken met de bedrijfsarts van HPHC. Vanwege zijn laagdrempeligheid, betrokkenheid en goede bereikbaarheid in de praktijk, maar vooral vanwege zijn deskundigheid. "Hij kan goed inschatten wat er aan de hand is en vindt antwoorden op vragen als ‘Kan de medewerker wel of niet werken? Wat is het beste voor hem/haar?’ Dat geeft een gevoel van zekerheid. Een advies van HPHC leidt tot het gewenste resultaat, dat is fijn om te weten."
 

Objectief

Pioneer kampte met een paar ‘probleemgevallen’: mensen die zich vaak ziek meldden. Het luisterend oor dat HPHC ze bood, maakte al veel verschil volgens Van Doorne. "Voor mensen kan het heel belangrijk zijn dat ze hun verhaal kwijt kunnen bij een buitenstaander. De bedrijfsarts van HPHC huilt vervolgens niet met ze mee, maar blijft objectief. Hij pakt de problemen vanuit zijn helicopterview doeltreffend aan."
Verder is Van Doorne erg tevreden over het aanbod van verschillende soorten dienstverlening. "HPHC heeft veel te bieden, van een luisterend oor tot een uitgebreid medisch onderzoek. En dat is gewoon heel prettig."
 
 TERUG.......