HPHC-VerzuimSignaal: snel, simpel, efficiënt

Het bijhouden van informatie over verzuim en re-integratie kost u maandelijks behoorlijk wat tijd. Dat kan makkelijker, met HPHC-VerzuimSignaal: een gebruiksvriendelijk volgsysteem waarmee u het verzuim online bijhoudt en een digitaal re-integratiedossier opbouwt.

Hoe werkt het?

HPHC-VerzuimSignaal is een AVG-proof volgsysteem met volledige integratie van de Wet Verbetering Poortwachter. U kunt aan het dossier werken wanneer u maar wilt, want het is een online service. En omdat u voor HPHC-VerzuimSignaal geen extra hard- of software nodig heeft, kunt u overal inloggen: op kantoor, thuis of onderweg.

HPHC-VerzuimSignaal denkt mee

HPHC-VerzuimSignaal is ontwikkeld door experts met jarenlange ervaring in de Arbo- en verzuim markt. Het programma is bijzonder gebruiksvriendelijk en denkt met u mee: als er nog punten openstaan krijgt u op tijd een waarschuwing van de task-manager. Het systeem kan de berichten naar u e-mailen, zodat u niet dagelijks hoeft in te loggen.

AVG-proof

Met HPHC-VerzuimSignaal communiceert u veilig met onze professionals over de re-integratie van uw werknemer. Het systeem werkt met een twee-factor authenticatie en u kunt per functionaris instellen welke persoonsgevoelige informatie zichtbaar is.

HPHC-VerzuimSignaal in het kort

  • samen met een HPHC-professional werken in het re-integratiedossier
  • snel en gemakkelijk het overzicht bewaren
  • volledige integratie van de Wet Verbetering Poortwachter
  • geen extra investeringen in hard- of software nodig
  • 24/7: overal en altijd mogelijkheid tot inloggen
  • handige tool voor ondersteuning door eigen task-manager
  • up-to-date blijven via e-mail

Klik hier om meer te weten te komen over ons VerzuimSignaal